Sponsoring

Als u het wenst om als ondernemer of particulier KUBA vzw te sponsoren, gelieve dan het PDF document (klik hier) correct in te vullen en te bezorgen met bewijs van betaling aan de huidige quaestor. Voor 2022-2023 is dit Marie Franchimont.

Wie zijn wij?

Wij zijn KUBA VZW, de facultaire rechtenvereniging van KULeuven Campus Brussel. Wij organiseren voor en door studenten: lezingen, workshops en debatten maar ook feesten en uitstappen.

Wie kunnen wij bereiken?

Onze vereniging is oorspronkelijk opgericht voor en door studenten van KULeuven Campus Brussel. KU Leuven Campus Brussel biedt echter binnen de richting rechten een tweetalig traject aan in samenwerking met de Franstalige universiteit Saint-Louis (4000 studenten).
Veel van onze leden staan dus ook in contact met hun Franstalige collega’s. Wij adverteren dus ook voor onze activiteiten op hun campus om een groter en diverser publiek aan te spreken.

Ook spreken wij een enorm breed publiek (2000 studenten) aan op onze campus zelf, namelijk alle studenten van de hogeschool Odisee waarmee wij dezelfde campus delen en voortdurend in interactie staan.

Wij bereiken zo dus in één slag twee universiteiten en een hogeschool in het centrum van Brussel.

Wat doen wij?

Onze openbare evenementen zijn te verdelen in twee categorieën: feesten en studie gerichte evenementen waaronder we lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken verstaan.

Wij organiseren 4 à 5 feesten per jaar die meestal plaatsvinden in het centrum van Brussel (omgeving van de Beurs).

Wij organiseren 4 à 5 lezingen waar verschillende juridische beroepen aan bod kunnen komen en geven het woord aan: ambassadeurs, advocaten en  rechters. In 2016 gaf toenmalig Minister van Justitie Koen Geens een interessante lezing. Hij is tevens erelid van onze vereniging.

Wij organiseren ook workshops om de vaardigheden van onze leden aan te scherpen.

Debatteren, speechen voor grote groepen, EHBO cursus (verplicht voor al onze werkende leden), juridisch taalgebruik in andere talen (in samenwerking met Taal en Letterkunde), enz .

Ook bezoeken wij het Europees Parlement en andere relevante openbare instellingen maar ook bedrijven zoals advocatenkantoren.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Zilveren pakket​: sociale media (mogelijkheid voor filmpje op de facebook- en instagram pagina.)
  • Gouden pakket​: affiches, flyers, website en sociale media (mogelijkheid voor filmpje op de facebook- en instagram pagina)
    Ook krijgt u gratis toegang voor 2 personen op elk evenement dat u sponsort.
  • Platinum pakket​: t-shirts, projectie in de zaal van het logo of promofilm (wanneer mogelijk), plaatsing door u voorziene banners en/of vlaggen, tickets en/of bandjes, affiches, flyers, website en sociale media (mogelijkheid voor filmpje op de facebook- en instagram pagina). Ook krijgt u gratis toegang voor 5 personen op elk evenement dat u sponsort.
    Wij bieden u en uw gezelschap verder ook graag een speciale KUBA dankuiting aan die u zal ontvangen op het eerste door u gesponsorde evenement. Wij zijn ook bereid om de contactgegevens door te geven van onze laatstejaars leden die zich hiertoe bereid hebben verklaard voor jobs vacatures of stageplaatsen. (Enkel op aanvraag via mail voor platinum sponsors)